KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

zajęcia w świetlicy

 

Klasa

Tematyka zajęć

Godziny zajęć

Nauczyciel prowadzący

PONIEDZIAŁEK

2b

Od zabawy do sportu

11:50-12:35

Bożena STANKIEWICZ

3b

Od zabawy do sportu

13:55-14:40

Bożena STANKIEWICZ

2c

Szachy

12:45-13:30

Urszula WOŹNIAK

3a

Bajkoterapia

12:45-13:30

Elżbieta UNGER

2-4

Amigurumi- szydełkowanie.

13:00-15:00

Dorota PIETRZAK

1a,1b

Tanecznie i sportowo  przez świat  …

14:30-15:00

Edyta KLUKOWSKA

1a,1b

Zajęcia ruchowe z elementami korektywy

14:30-15:00

Agnieszka CAŁKA

1a

Origami

12:00-12:30

Marija SZEWCZYK

3 - 4

Coś na ząb - gotowanie

13:45 - 15:00
(co dwa tygodnie)

Małgorzata KOWALCZYK

1-3

Odrabianie zadań domowych.

według potrzeb

Wychowawcy grup

3a, 3b

Język angielski

13:25-14:55

(płatny w MDK)

1a,1b

Język angielski

12:30-13:40

(płatny w MDK)

1a

Język angielski                           

11:50-12:35

(płatny na terenie szkoły)

4a

Język angielski                        

14:50 - 15:35

(płatny na terenie szkoły)

WTOREK

1-3

Etyka

12:55-13:40

Małgorzata BORKOWSKA-NOWAK

4-5

Etyka

13:55-14:40

Małgorzata BORKOWSKA-NOWAK

3b

Bajkoterapia

12:00-12:30

Elżbieta UNGER

2c

Od zabawy do sportu                      

11:40-12:25

Agnieszka ZIENDARA

3a

Od zabawy do sportu                      

12:35-13:20

Agnieszka ZIENDARA

1b

Od zabawy do sportu                      

13:30-14:15

Agnieszka ZIENDARA

1a

Od zabawy do sportu 

14Ł25 - 15:10

Agnieszka ZIENDARA

3b

Szachy

13:00-13:30

Urszula WOŹNIAK

1

 Zbiórki  gromady  zuchowej

15:00-16:30

Gabrysia KAMIŃSKA

3a, 3b

Tanecznie i sportowo  przez świat  z elementami tańca indyjskiego

14:30-15:10

Edyta KLUKOWSKA

1-3

 Odrabianie zadań domowych.

według potrzeb

Wychowawcy grup

ŚRODA

3a

Od zabawy do sportu

14:50- 15:35

Agnieszka ZIENDARA

2b, 2c

Tanecznie i sportowo  przez świat  z elementami tańca indyjskiego

13:30-14:10

Edyta KLUKOWSKA

2-4

Amigurumi- szydełkowanie krok po kroku.

13:00-15:00

Dorota PIETRZAK

1b

Zajęcia ruchowe z elementami korektywy

14:00-14:30

Agnieszka CAŁKA

3b

Koło matematyczne

11:50 - 12:35

Monika NOWAKOWSKA

3b

Muzykoterapia

15:00-15:30

Beata MARCINKIEWICZ

2-3

Zbiórki gromady zuchowej

16:00-17:30

Asia ORLUTA

1-3

Odrabianie zadań domowych.

według potrzeb

Wychowawcy grup

3a, 3b

Język angielski

13:25-14:55

(płatny w MDK)

1a, 1b

Język angielski                           

13:25-14:55

(płatny w MDK)

2b, 2c

Język angielski                            

15:00-16:30

(płatny w MDK)

CZWARTEK

2c

Od zabawy do sportu

13:55-14:40

Agnieszka ZIENDARA

2b

Od zabawy do sportu

14:50-15:35  

Bożena STANKIEWICZ

1a,1b
Początkujący                         

Szachy

12:50-13:20

Urszula WOŹNIAK

1a,1b
Kontynuacja                    

Szachy

13:20-13:50

Urszula WOŹNIAK

1a

Język angielski w zabawie i piosence.

14:45-15:15

Edyta KLUKOWSKA

2a

Szachy

14:45-15:30

Urszula WOŹNIAK

3b

Muzykoterapia

15:00-15:30

Beata MARCINKIEWICZ

1b

Origami

15:00 - 15:30

Marija SZEWCZYK

2b

Bajkoterapia

13:20-13:50

Elżbieta UNGER

2c

Origami

13:20-13:50

Marija SZEWCZYK

2-4

Mały kronikarz

14:00-14:30

Elżbieta UNGER

2b

Świetlicowy teatrzyk

14:00-14:45

Marija SZEWCZYK

3a

Koło matematyczne

13:45-14:30

Barbara GAC

2-4

Amigurumi- szydełkowanie krok po kroku.

14:00-15:00

Dorota PIETRZAK

1-3

Odrabianie zadań domowych.

według potrzeb

Wychowawcy grup

PIĄTEK

1a

Od zabawy do sportu

11:50- 12:35 

Agnieszka ZIENDARA 

1b

Od zabawy do sportu

13:55- 14:40 

Agnieszka ZIENDARA

3b

Od zabawy do sportu

14:50- 15:35 

Bożena STANKIEWICZ

3a

Szachy

11:45-12:30

Urszula WOŹNIAK

1a

Mali odkrywcy świata zwierząt

13:30-14:30

Edyta KLUKOWSKA

2c

Bajkoterapia

13:00-13:30

Elżbieta UNGER

2b

Szachy

12:30-13:00

Urszula WOŹNIAK

2b

Origami

14:00-14:30

Marija SZEWCZYK

1b

Bajkoterapia

13:50-14:20

Elżbieta UNGER

2c

Zajęcia ruchowe z elementami korektywy

13:50-14:20

Agnieszka CAŁKA

1-3

Odrabianie zadań domowych.

według potrzeb

Wychowawcy grup

3a, 3b

Język angielski

13:25-14:55

(płatny w MDK)

2b, 2c

Język angielski

15:00-16:30

(płatny w MDK)

1a

Język angielski                                       

11:50-12:35

(płatny na terenie szkoły)

4a

Język angielski                                       

14:50-15:35

(płatny na terenie szkoły)